به سایت رسمی دکتر پروانه شیخلر خوش آمدید…

آدرس:

شهریار انتهای بلوار انقلاب(امام زاده اسماعیل) ساختمان امین طبقه سوم واحد ۱۷

طرز تهیه حلوای بادام

مواد لازم:
– مغز بادام [درختی ایرانی] خرما
– آرد بسیار نرم
– روغن [کره بهتر است] از هر کدام ۳۰ گرم

طرز تهیه:
بادام و خرما را شب هنگام در اندکی اب که رویش را بپوشاند بخیسانند و صبح پوست و هسته خرما و پوست بادام را جدا کنند.
سپس در همان اب بسایند و بر روی حرارت ملایمی قرار دهند. سپس آرد را در روغن بریان کنند و بادام و خرمای پخته شده را در روغن مذاب لت کنند تا مانند حلوا بسته شود.
سپس ارد بریان شده را اضافه و خوب مخلوط کنند و طبق معمول دم کنند.

کل این حلوا باید در یک وعده میل شود.

مصرف این حلوا به هفت روز مغز را تقویت میکند.

نظر بدهید

(۰ نظر)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button